E-mailen küldött hírek

Az Európai Parlament ingyenes elektronikus feliratkozási szolgáltatást kínál, amelynek segítségével automatikus e-mail értesítést kap, amikor a parlamenti honlap bizonyos részeit új információval töltik fel. Ily módon folyamatosan tájékozódhat azt Önt érdeklő kérdésekről anélkül, hogy folyamatosan ellenőriznie kellene a honlapot.

Az e-szolgáltatásra való feliratkozáshoz meg kell adnia e-mail címét, amelyet kizárólag az Ön által kért tartalmak megküldése céljából használunk, illetve amely biztosítja a saját –jelszóval is védhető – felhasználói profiljhoz való hozzáférést.

Az ingyenes szolgáltatáson keresztül elérhető témák száma időről időre változhat, ezért érdemes azokat rendszeresen ellenőrizni. 

Szeretne feliratkozni?
Ha szeretne e-mailben értesítést kapni, amikor a kiválasztott témában új információ kerül a honlapra, iratkozzon fel a szolgáltatásra és válassza ki a témaköröket!  

Ön már felhasználó?
Ha akarja, bármikor kiegészítheti vagy törölheti feliratkozásait. Ellenőrizheti felhasználói profilját, megváltoztathatja e-mail címét, módosíthatja feliratkozásait vagy eltávolíthatja e-mail címét e szolgáltatás köréből.  

Segítségre van szüksége?
Ha segítségre van szüksége vagy javaslatai vannak az e-mailes szolgáltatással kapcsolatban, küldjön üzenetet az alábbi címre: webmaster@europarl.europa.eu 
Köszönjük, hogy feliratkozott ingyenes szolgáltatásunkra!